Luokin Loma

Ihanteellinen lomanviettopaikka

Jos arvostat rauhaa ja luonnonläheisyyttä, Luokin Loma, Itä-Luokki nimisen erämaalammen rannalla on juuri oikea kohde Sinulle.

Ympärillä levittäytyvät laajat metsäalueet tarjoavat mahtavat puitteet omatoimiseen luonnossa liikkumiseen ympäri vuoden.

Upeat pyöröhirsiset rakennukset muodostavat lammen rannalle oman pienen huvilakylänsä. Kohteeseen kuuluu päärakennus, jossa on kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö, olohuone sekä kodinhoitohuone ja saunaosasto.

Pihapiiristä löytyy myös rantasauna, josta voi löylyjen välissä pulahtaa kylpytynnyriin tai uimaan. Saunatuvassa on yöpymistilat kahdelle.

Nukkuma-aitassa on makuutilat neljälle henkilölle ja talousrakennuksen yhteydessä olevassa huoneistossa on lisäksi tilaa kolmelle majoittujalle.

Luokin Loma on myös paikka, jossa yritykset voivat tarjota yhteistyökumppaneille unohtumattomia elämyksiä. Liikeneuvottelut ja pienimuotoiset juhlat tarjoiluineen

onnistuvat myös asiakkaiden toiveiden mukaan.

Luokin Loma sijaitsee Ristimäessä, noin 25 kilometrin päässä Pieksämäen keskustasta. Matkaa Kangasniementielle ja valtatie 23:lle on molemmille noin 7 kilometriä.

Aivan vierestä kulkee moottorikelkkareitti.

Hinnat sopimuksen mukaan.